Menukaart

Voorgerechten


Romige tomatensoep (vegetarisch)  € 5,25

Geserveerd met stokbrood en roomboter.

Uiensoep  € 5,25

Rijkelijk gevulde uiensoep gegratineerd met een stokbroodje kaas.

Weeksoep  € 5,25

Elke week een andere soep, vraag onze bediening naar de keuze van de week.

Runder carpaccio  € 10,75

Runder carpaccio met truffelmayonaise.

Toast met champingnons  € 7,25

Toast met champignons en blauwschimmelkaas.

Vistrio  € 9,50

Garnalenkroketje, gerookte zalm en forel mousse. Geserveerd met toast

Mosseltjes  € 9,50

In kruidenboter gebakken mosseltjes met ui en champignons.

Kip teriyaki spiesjes  € 8,50

2 gebakken spiesjes op een bedje van sla.

Gefrituurde Brie puntjes € 7,95

Met cranberry compote

Broodplankje € 8,95


Hoofdgerechten


Biefstuk   € 17,50

Gebakken runderbiefstuk met gebakken ui en champignons.

Mixed grill   € 17,95

Gegrild varkenshaasspiesje, miniversie van onze burger, gegrild ossenhaasspiesje en kipspiesje geserveerd met knoflooksaus.

Kipsaté    € 16,50

Geserveerd met satésaus en kroepoek

Varkenshaas   € 17,50

Varkenshaas met champignonroomsaus,

Russische schnitzel   € 16,50

Schnitzel met kruidenkaas, spek en ei.

Ossenhaaspuntjes € 18,75

Gebakken ossenhaaspuntjes met stroganoffsaus.

Gamba’s  € 18,50

Gewokte gamba’s gemarineerd in knoflookolie met gewokte groenten.   

Zalmfilet  € 17,50

Op de huid gebakken zalmfilet op oosterse wijze met gebakken groenten.

Vegetarisch:

Spinazie taartje  € 15,75

Met gewokte groenten en tomaten salsa.

Gevulde aubergine  € 16,00

Uit de oven, gegratineerd met Parmazaanse kaas. Gevuld met verschillende kruiden en groenten.

Desserts

Banaan in brand  € 7,50

Gebakken banaan afgeblust met Grand marnier. Met vanille-ijs en caramel saus

Dame Blanche € 6,25

Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom.

Stoof  €  7,95

Warme stoofpeer en kersen. Met yoghurt ijs en een kletskop.

Kaasplankje  € 9,50