Diner kaart

Voorgerechten

Romige tomatensoep (vegetarisch) – €6,50

Geserveerd met stokbrood en roomboter.

Weeksoep – €6,50

vraag de bediening naar de keuze van deze week

Voorgerechten

Runder carpaccio – 13,25

Runder carpaccio met truffelmayonaise, rucola, zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas en pittenmix.

Mosselen – 9,50

In kruidenboter gebakken mosselen met ui en champignons.

Gegrilde Champignons – 9,50

Met kruidenboter en Parmezaanse kaas uit de oven.

Teriyaki spiesjes – 7,50

2 Kip teriyaki spiesjes

Stokbrood met kruidenboter   – 5,95     

Hoofdgerechten

Varkenshaas – 21,00

Gebakken varkenshaas met gebakken spek en gesmolten brie.

Biefstuk – 23,50

Gegrild met champignonroomsaus, gegrilde groenten en frites.

Varkenshaassaté – 19,50

Geserveerd met atjar, gefrituurde ui, satésaus, kroepoek, frites en salade.

Spareribs – 23,50

Keuze uit twee soort marinade: ZOET of PITTIG geserveerd met knoflooksaus en whisky cocktailsaus, salade en frites.

Boerenschnitzel – 19,50

Gebakken met ui, champignons, en kaas uit de oven.    

Runderhamburger – 17,50

Gegrild met gebakken champignons, ui, spek, bbq saus, frites en salade.

Pittige gamba’s – 22,50

Gebakken gamba’s in pittige Chilimarinade.

Vegatarisch

Vegan jack fruit burger – 15,50

Geserveerd met guacamole en gegrilde groenten.

Desserts

Hollandse sorbet – 7,45

Bolletje vanille roomijs, bolletje frambozen sorbetijs, met vruchten en slagroom.

Dame Blanch – 7,95

Vanille-ijs, warme chocoladesaus met slagroom.

Warme Wafel – 7,25

Warme wafel met warme kersen, een bolletje vanille-ijs en slagroom.

Kinderijsje – 4,25

bolletje vanilleijs, chocoladesaus, sprinkels en slagroom.

Espresso martini – 9,50

Een klassieke after dinner cocktail, gebaseerd op koffie, wodka en vanille.