Voorgerechten
Romige tomatensoep (vegetarisch) – €6,50
Geserveerd met stokbrood en roomboter.
Weeksoep – €6,50
vraag de bediening naar de keuze van deze week
Voorgerechten
Runder carpaccio – 13,25
Runder carpaccio met truffelmayonaise, rucola, zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas en pittenmix.
Zalm met avocadomouse – 11,75
Gerookte zalm met avocadomousse en komkommer.
Gegratineerde champignons – 9,50
Met blauwschimmelkaas en toast.
Stokbrood met kruidenboter – 5,95
Hoofdgerechten
Varkenshaas – 21,00
Gebakken varkenshaas met gebakken spek en gesmolten brie.
Ossenhaaspuntjes met geitenkaassaus – 23,50
Gegrild met saus op basis van geitenkaas met ui en champignon.
Varkenshaassaté – 19,50
Geserveerd met atjar, gefrituurde ui, satésaus, kroepoek, frites en salade.
Grill duo – 22,50
Varkens oester en gekruide ossenhaas met in kruidenboter gebakken champignons. Geserveerd met knoflooksaus.
Jägerschnitzel – 19,50
Gebakken schnitzel overgoten met jachtsaus.
CHEESEBURGER– 16,95
Witte bol belegd met een beefburger met hamburgeraus, cheddar, sla, tomaat, ui en champignons.
Kabeljauwfilet – 21,50
In witte wijn gegaarde kabeljauwfilet met witte wijnsaus.
Vegatarisch
Vegan jack fruit burger – 15,50
Geserveerd met guacamole en gegrilde groenten.
Desserts
Moelleux au chocolat – 9,45
Bolletje ijs, met rode vruchten en slagroom.
Dame Blanch – 7,95
Vanille-ijs, warme chocoladesaus met slagroom.
Warme Wafel – 7,25
Warme wafel met warme kersen, een bolletje vanille-ijs en slagroom.
Dentelles de Bruges – 6,95
Koffiemousse, bolletje ijs met slagroom en een kletskop.
Bananen in de brand – 8,50
Geflambeerd banaan in grand manier en karamelsaus met een bolletje ijs en slagroom.