Voorgerechten
Romige tomatensoep (vegetarisch) – €6,50
Geserveerd met stokbrood en roomboter.
Weeksoep – €6,50
vraag de bediening naar de keuze van deze week
Voorgerechten
Runder carpaccio – 13,25
Runder carpaccio met truffelmayonaise, rucola, zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas en pittenmix.
Mosselen – 9,50
In kruidenboter gebakken mosselen met ui en champignons.
Gegrilde Champignons – 9,50
Met kruidenboter en Parmezaanse kaas uit de oven.
Teriyaki spiesjes – 7,50
2 Kip teriyaki spiesjes
Stokbrood met kruidenboter – 5,95
Hoofdgerechten
Varkenshaas – 21,00
Gebakken varkenshaas met gebakken spek en gesmolten brie.
Biefstuk – 23,50
Gegrild met champignonroomsaus, gegrilde groenten en frites.
Varkenshaassaté – 19,50
Geserveerd met atjar, gefrituurde ui, satésaus, kroepoek, frites en salade.
Spareribs – 23,50
Keuze uit twee soort marinade: ZOET of PITTIG geserveerd met knoflooksaus en whisky cocktailsaus, salade en frites.
Boerenschnitzel – 19,50
Gebakken met ui, champignons, en kaas uit de oven.
Runderhamburger – 17,50
Gegrild met gebakken champignons, ui, spek, bbq saus, frites en salade.
Pittige gamba’s – 22,50
Gebakken gamba’s in pittige Chilimarinade.
Vegatarisch
Vegan jack fruit burger – 15,50
Geserveerd met guacamole en gegrilde groenten.
Desserts
Hollandse sorbet – 7,45
Bolletje vanille roomijs, bolletje frambozen sorbetijs, met vruchten en slagroom.
Dame Blanch – 7,95
Vanille-ijs, warme chocoladesaus met slagroom.
Warme Wafel – 7,25
Warme wafel met warme kersen, een bolletje vanille-ijs en slagroom.
Kinderijsje – 4,25
bolletje vanilleijs, chocoladesaus, sprinkels en slagroom.
Espresso martini – 9,50
Een klassieke after dinner cocktail, gebaseerd op koffie, wodka en vanille.