Diner kaart

Voorgerechten

Uiensoep – 7,25

Rijkelijk gevulde uiensoep gegratineerd met een stokbroodje kaas.

Weeksoep – €6,50

vraag de bediening naar de keuze van deze week

Voorgerechten

Runder carpaccio – 13,25

Runder carpaccio met truffelmayonaise, rucola, zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas en pittenmix.

Bladerdeegpakketje – 9,75  

Bladerdeeg hapje met spinazie, feta, pijnboompitjes en honing.

Gebakken mosseltjes -10,50

Mosselen met champignoins, ui, gebakken in knoflookboter

Stokbrood met kruidenboter   – 5,95     

Hoofdgerechten

Spareribs – 27,50

Spareribs geserveerd met 2 sauzen.

Keuze tussen zoet en pittig.

Steak picanha – 24,50

Gekruide picanha van de bbq met cowboybutter.

Varkenshaassaté – 19,50

Geserveerd met atjar, gefrituurde ui, satésaus, kroepoek, frites en salade.

Gamba’s – 22,50

In piri piri saus gewokte gamba’s en verse groente.

Jägerschnitzel – 19,50

Gebakken schnitzel overgoten met jachtsaus.      

CHEESEBURGER– 16,95

Witte bol belegd met een beefburger met hamburgeraus, cheddar, sla, tomaat, ui en champignons.

Brusselse trots – 16,50

Belgisch stoofvlees

Vegatarisch

Vegan jack fruit burger – 15,50

Geserveerd met vegan burgersaus en gegrilde groenten.

Desserts

Vanille-ijs met advocaat en slagroom – 7,95

Dame Blanch – 8,50

Vanille-ijs, warme chocoladesaus met slagroom.

Warme appelstrudel met vanille-ijs en slagroom – 8,95

Warme wafel met warme kersen, een bolletje vanille-ijs en slagroom.

Choco cilinder – 8,95

Torentje van een koekje, chocolade mousse, salted caramelsaus, goudvlokken en slagroom.