Voorgerechten
Uiensoep – 7,25
Rijkelijk gevulde uiensoep gegratineerd met een stokbroodje kaas.
Weeksoep – €6,50
vraag de bediening naar de keuze van deze week
Voorgerechten
Runder carpaccio – 13,25
Runder carpaccio met truffelmayonaise, rucola, zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas en pittenmix.
Bladerdeegpakketje – 9,75
Bladerdeeg hapje met spinazie, feta, pijnboompitjes en honing.
Gebakken mosseltjes -10,50
Mosselen met champignoins, ui, gebakken in knoflookboter
Stokbrood met kruidenboter – 5,95
Hoofdgerechten
Spareribs – 27,50
Spareribs geserveerd met 2 sauzen.
Keuze tussen zoet en pittig.
Steak picanha – 24,50
Gekruide picanha van de bbq met cowboybutter.
Varkenshaassaté – 19,50
Geserveerd met atjar, gefrituurde ui, satésaus, kroepoek, frites en salade.
Gamba’s – 22,50
In piri piri saus gewokte gamba’s en verse groente.
Jägerschnitzel – 19,50
Gebakken schnitzel overgoten met jachtsaus.
CHEESEBURGER– 16,95
Witte bol belegd met een beefburger met hamburgeraus, cheddar, sla, tomaat, ui en champignons.
Brusselse trots – 16,50
Belgisch stoofvlees
Vegatarisch
Vegan jack fruit burger – 15,50
Geserveerd met vegan burgersaus en gegrilde groenten.
Desserts
Vanille-ijs met advocaat en slagroom – 7,95
Dame Blanch – 8,50
Vanille-ijs, warme chocoladesaus met slagroom.
Warme appelstrudel met vanille-ijs en slagroom – 8,95
Warme wafel met warme kersen, een bolletje vanille-ijs en slagroom.
Choco cilinder – 8,95
Torentje van een koekje, chocolade mousse, salted caramelsaus, goudvlokken en slagroom.