Brass menu kaart

Voorgerechten

Romige tomatensoep (vegetarisch) – €6,25

Geserveerd met stokbrood en roomboter.

Weeksoep – €6,25

vraag de bediening naar de keuze van deze week

Voorgerechten

Geitenkaas salade – € 12,50

Runder carpaccio met truffelmayonaise.

Garnalen kroket – € 10,75

Gefrituurde garnalen kroketjes met whisky cocktail saus, losse garnaaltjes op een bedje van sla.

Gefrituurde Franse brie – € 10,95

Gefrituurde brie op een bedje van sla met cranberry compote.

Broodplankje voor 2 personen – € 9,95

Onze lekkerste broodsoorten met kruidenboter, pesto en aioli.

Hoofdgerechten

Biefstuk – € 18,95

Gebakken runderbiefstuk met pepersaus.

Mixed grill – € 22,50

Gegrilde ossenhaas, worstje, sparerib en gekruid kipspiesje geserveerd met whisky-cocktailsaus.

Kipsaté – € 17,50

Geserveerd met satésaus en kroepoek.

Edammer schnitzel  – € 16,50

Met kaas, ham en champignons.

Spareribs – € 22,00

Keuze uit twee soort marinade: ZOET of PITTIG geserveerd met knoflook saus.

Gamba’s – € 19,75

Gamba’s en groenten uit de wok gemarineerd in knoflookolie.   

Zalm  – € 17,95

Gebakken zalm gemarineerd in teriyakisaus.

Tagliatelle (vegetarisch) – € 17,75

Tagliatelle pasta met pesto, seizoens groenten en feta.

Desserts

Sorbet – € 7,50

Vanille ijs met Fruitcocktail, slagroom en aardbeiensaus.

Dame Blanche  – € 6,50

Vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom.

Brusselse Wafel – € 7,95

Geserveerd met vanille ijs, kersen en slagroom.