Diner kaart

Voorgerechten

Romige tomatensoep (vegetarisch) – €6,50

Geserveerd met stokbrood en roomboter.

Weeksoep – €6,50

vraag de bediening naar de keuze van deze week

Voorgerechten

Runder carpaccio – 13,25

Runder carpaccio met truffelmayonaise, rucola, zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas en pittenmix.

Zalm met avocadomouse – 11,75

Gerookte zalm met avocadomousse en komkommer.

Gegratineerde champignons   – 9,50

Met blauwschimmelkaas en toast.

Stokbrood met kruidenboter   – 5,95     

Hoofdgerechten

Varkenshaas – 21,00

Gebakken varkenshaas met gebakken spek en gesmolten brie.

Ossenhaaspuntjes met geitenkaassaus – 23,50

Gegrild met saus op basis van geitenkaas met ui en champignon.

Varkenshaassaté – 19,50

Geserveerd met atjar, gefrituurde ui, satésaus, kroepoek, frites en salade.

Grill duo – 22,50

Varkens oester en gekruide ossenhaas met in kruidenboter gebakken champignons. Geserveerd met knoflooksaus.

Jägerschnitzel – 19,50

Gebakken schnitzel overgoten met jachtsaus.      

CHEESEBURGER– 16,95

Witte bol belegd met een beefburger met hamburgeraus, cheddar, sla, tomaat, ui en champignons.

Kabeljauwfilet – 21,50

In witte wijn gegaarde kabeljauwfilet met witte wijnsaus.

Vegatarisch

Vegan jack fruit burger – 15,50

Geserveerd met guacamole en gegrilde groenten.

Desserts

Moelleux au chocolat – 9,45

Bolletje ijs, met rode vruchten en slagroom.

Dame Blanch – 7,95

Vanille-ijs, warme chocoladesaus met slagroom.

Warme Wafel – 7,25

Warme wafel met warme kersen, een bolletje vanille-ijs en slagroom.

Dentelles de Bruges – 6,95

Koffiemousse, bolletje ijs met slagroom en een kletskop.  

Bananen in de brand – 8,50

Geflambeerd banaan in grand manier en karamelsaus met een bolletje ijs en slagroom.