Voorgerechten
Romige tomatensoep (vegetarisch) – €6,25
Geserveerd met stokbrood en roomboter.
Weeksoep – €6,25
vraag de bediening naar de keuze van deze week
Voorgerechten
Geitenkaas salade – € 12,50
Runder carpaccio met truffelmayonaise.
Garnalen kroket – € 10,75
Gefrituurde garnalen kroketjes met whisky cocktail saus, losse garnaaltjes op een bedje van sla.
Gefrituurde Franse brie – € 10,95
Gefrituurde brie op een bedje van sla met cranberry compote.
Broodplankje voor 2 personen – € 9,95
Onze lekkerste broodsoorten met kruidenboter, pesto en aioli.
Hoofdgerechten
Biefstuk – € 18,95
Gebakken runderbiefstuk met pepersaus.
Mixed grill – € 22,50
Gegrilde ossenhaas, worstje, sparerib en gekruid kipspiesje geserveerd met whisky-cocktailsaus.
Kipsaté – € 17,50
Geserveerd met satésaus en kroepoek.
Edammer schnitzel – € 16,50
Met kaas, ham en champignons.
Spareribs – € 22,00
Keuze uit twee soort marinade: ZOET of PITTIG geserveerd met knoflook saus.
Gamba’s – € 19,75
Gamba’s en groenten uit de wok gemarineerd in knoflookolie.
Zalm – € 17,95
Gebakken zalm gemarineerd in teriyakisaus.
Tagliatelle (vegetarisch) – € 17,75
Tagliatelle pasta met pesto, seizoens groenten en feta.
Desserts
Sorbet – € 7,50
Vanille ijs met Fruitcocktail, slagroom en aardbeiensaus.
Dame Blanche – € 6,50
Vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom.
Brusselse Wafel – € 7,95
Geserveerd met vanille ijs, kersen en slagroom.