Menukaart

Voorgerechten


Romige tomatensoep (vegetarisch)  € 6,25

Geserveerd met stokbrood en roomboter.

Uiensoep  € 6,25

Rijkelijk gevulde uiensoep gegratineerd met een stokbroodje kaas.

Runder carpaccio  € 12,75

Runder carpaccio met truffelmayonaise.

Garnalen kroket  € 10,75

Gefrituurde garnalen kroketjes met whisky cocktail saus, losse garnaaltjes op een bedje van sla.

Kip tandori  € 9,95

In Indische marinade gebakken stukjes kip met een klein bolletje rijst, komkommer, paprika, tomaten en chillimayonaise.

Gefrituurde Franse brie € 10,95

Gefrituurde brie op een bedje van sla met cranberry compote.

Broodplankje voor 2 personen  € 9,95

Onze lekkerste broodsoorten met kruidenboter, pesto en aioli.

Hoofdgerechten


Biefstuk   € 18,95

Gebakken runderbiefstuk met steaksaus.

Mixed grill   € 22,50

Gegrild ossenhaas, sparerib en gekruid kipspiesjes geserveerd met knoflooksaus.

Kipsaté    € 17,50

Geserveerd met satésaus en kroepoek

Holsteiner schnitzel   € 16,50

Met kaas, ham en een gebakken ei.

Spareribs € 22,00

Keuze uit twee soort marinade: ZOET of PITTIGE met knoflook saus.

Gamba’s  € 19,75

Gamba’s en groenten uit de wok gemarineerd in knoflookolie.

Slibtong  € 17,95

Gebakken in roomboter met witte wijn en citroensap.

Tapasplank € 17,95 (1 persoon)

Vlees warm en koud, vis warm en koud.

Vegetarisch:

Geitenkaas ballen   € 17,75

Rijstballen gevuld met geitenkaas en rozijntjes. Geserveerd met seizoensgebondengroente en kokos-satésaus.

Desserts

Sorbet  € 7,50

Vanille ijs met fruitcocktail, slagroom en aardbeiensaus.

Dame Blanche € 6,50

Vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom.

Brusselse Wafel  €  7,95

Geserveerd met vanille ijs, aardbeien en slagroom.

Spekkoek € 9,95

Met vanille ijs, slagroomijs, spekkoek, spekkoek likeur, slagroom en aardbeien.